ΠΑΡΚΕ

Προσφέρεται ποικιλία επιλογών για ξύλινο δάπεδο από τα καλύτερα εργοστάσια της Ευρώπης (Admonter - Αυστρία, Amorim, Wicanders - Γερμανία). Κάθε χρόνο παρουσιάζουμε καινούργιες και εξειδικευμένες γραμμές οι οποίες ανταποκρίνονται αλλά και καθορίζουν τις τελευταίες διεθνείς τάσεις στον εσωτερικό σχεδιασμό χώρου.

LAMINATES

Το όνομα «laminate» προέρχεται από το λατινικό «lamina» που σημαίνει «στρώση». Η σύνθετη αυτή τεχνολογία συνδυάζει τη δύναμη χαρτιού και ρητίνης. Στην εταιρεία μας προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία laminates που μπορείτε να τη βρείτε στις αποθήκες μας, ή μπορείτε να τα παραγγείλετε μέσω της συλλογής ZOOM από την EGGER. Η συλλογή ZOOM περιλαμβάνει τέλεια εναρμονισμένες επιφάνειες με φυσικά ντεκόρ ξύλου και χρωμάτων.

MDF

Το MDF είναι ένα είδος επεξεργασμένης ξυλείας που δημιουργείται από πριονίδι μαλακού ή σκληρού ξύλου, γόμα και φυσικές ίνες (ινοσανίδα). Το MDF έχει περισσότερη πυκνότητα από το κόντρα-πλακέ (plywood) και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην επιπλοποιεία, ξυλουργική και στην κατασκευαστική βιομηχανία.

ΞΥΛΕΙΑ

Η γκάμα των εμπορευμάτων που εισάγουμε καλύπτει σχεδόν όλο το φάσμα της κατασκευαστικής βιομηχανίας και επιπλοποιείας (μαλακή και σκληρή ξυλεία, OSB, MDF, επικολλητή ξυλεία, κόντρα-πλακέ). Ειδίκευση μας είναι προϊόντα εσωτερικής διακόσμησης όπως μελαμίνες και πάγκοι κουζίνας.

Projects

House in Nicosia 4

Product used: Floor from ADMONTER

House in Nicosia 3

Product used: Floor from ADMONTER

House in Nicosia 2

Product used: Floor from ADMONTER

Cyprus Ministry of Foreign Affairs

Product used: Amorim Iroko-1 strip

Cyprus Cultural Foundation

Product used: Amorim Iroko-1 strip

Latest News